5 grader Øst.

Fakta

  • Sted: Stavanger Øst
  • Adresse: Haugesundsgaten 30, Stavanger kommune
  • Type: Handel, service, skole og bolig
  • Totalareal: 25 000 kvm til kombinert formål.
  • Ledig areal: Alt er utleid.
  • Status: Ferdigstilt i 2016

I samarbeid med Coop Norge Eiendom har vi utviklet prosjektet 5 grader øst i Haugesundsgata. Prosjektet består av ca. 4 200 kvm til handel/service, 3 500 kvm til undervisning og 124 leiligheter. Leilighetsdelen av prosjektet blir gjennomført av OBOS, som nå har ferdigstilt alle leilighetene.

Leietakere i prosjektet er: Johannes Læringssenter, Stavanger kommune, Xtra, Apotek 1, Pizzabakeren, Hair & There, EiendomsMegler 1, KaffeKanna, Basil, Romsøes og Nille.

Dette prosjektet vant Stavanger kommunes byggeskikkpris for 2016.

Juryleder Kari Raustein trakk fram betydningen bygget har fått som kvartalssenter som en av de viktigste begrunnelsene: Butikker, spisesteder og andre offentlige tilbud i 1. etasje med direkte utgang til gateplan skaper et attraktivt gateløp og bidrar til et levende byrom. Prosjektet har hatt en veldig positiv effekt i bydelen, og er med på å åpne opp kvartalet. Uteområdene blir mye brukt av både små og store og er blitt et veldig bra anlegg.

http://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/byggeskikkprisen-til-5-ost-1.793803

Om oss

K2 Stavanger AS ble etablert i Stavanger i 2009. Bak selskapet står lokale eiendomsutviklere med lang erfaring fra eiendomsbransjen.

Kontakt oss

Epost: go@k2-stavanger.no

Adresse

Lars Hertervigsgate 3
P.O.Box 829 Sentrum
4004 Stavanger