I juni flyttet de første inn i Paradis Brygge - K2 Stavanger

I juni flyttet de første inn i Paradis Brygge

I juni 2019 flyttet de første beboerne inn i nye leiligheter i Paradis Brygge, som markerer at utviklingen av Paradis for alvor er i gang. 

Leilighetene ligger i flotte omgivelser med sjøen som nærmeste nabo. De ferdigstilte husene ble i juni 2019 flyttet inn i av svært fornøyde beboere. Videre vil det bygges flere leiligheter og næringsbygg i umiddelbar nærhet til sjø, tog og by.

Stasjonsbygget og The Box Office blir første fase av kontorbygg i utbyggingen som K2 Stavanger og Bane Nor Eiendom utvikler.

Stasjonsbygget vil utgjøre en kombinasjon av kontor- og handelsarealer i direkte tilknytning til togstasjonen. Bygget vil tilpasses bedrifter og organisasjoner med behov for 1 000 – 4 000 m² kontorareal. Fleksible handelsareal i direkte tilknytning til bus- og togstasjon vil utgjøre en sammensetning med tilbud som kafe, apotek, frisør, dagligvare m.m.

The Box Office er et 8. etasjer høyt kvadratisk kontorbygg tilpasset bedrifter og organisasjoner med behov for 500 – 1 000 m² kontorareal. Arealer er klar for tilpasning til leietakere.

 

Det er fortsatt noen ledige leiligheter igjen, se Paradis Brygge sine nettsider. 

Paradis Brygge juni 2019 - 2