Om oss

bykronen_250322_v1_1645688863-2673_EXT_Oversiktsperspektiv_2_02

K2 = Kunnskap og kapital til ambisiøse bolig- og næringsprosjekter

Gode prosjekt har én ting felles: De bygger på gjensidig tillit. Dette ligger til grunn for alle våre prosjekter. Vårt mål er at alle involverte parter skal bli fornøyde.

K2 har erfaringen som skal til for ryddig prosjektutvikling. Kontroll, orden og forutsigbarhet er stikkordene. I tillegg har vi gjennomføringskraft til å lose prosjektene trygt i havn. Vi arbeider tett med investorer, offentlige myndigheter, private kunder og leverandører – og godt samarbeid betyr alt.

 

K2 består av K2 Stavanger som utvikler næringseiendom, og K2 bolig som utvikler boligprosjekter.

K2 Stavanger = Regional eiendomsutvikler med lokal forankring

K2 Stavanger er et handlekraftig utviklingsselskap som kan ta raske avgjørelser. Vi satser primært på næringseiendommer.

K2 Stavanger ble etablert i 2009 av lokale eiendomsutviklere. Vi har lang erfaring fra bransjen, og vi er aktive i hele verdikjeden – fra utvikling og utbygging til drift. K2 Stavanger har av tomter og bygg fra Dusavik i nord til Nærbø i sør.

K2 Bolig = Boligutvikler med lang erfaring
K2 startet opp i 2016. Selv om vi er et ungt selskap representerer vi tung kompetanse og bred bransjeerfaring. K2 skal kjennetegnes som et lettbeint og handlekraftig utviklingsselskap.