Kanalsletta 1

Fakta

  • Sted: Forus Vest
  • Adresse: Kanalsletta 4, Sola kommune
  • Type: Kontor
  • Totalareal: 19 000 kvm til kontor
  • Ledig areal: Det er ledig areal som kan leveres ferdig møblert på kort varsel.
  • Status: To av blokkene ferdigstilt. Ca 14 mnd. byggetid for blokk C.

I samarbeid med Kruse Smith Eiendom og Petromaster utvikler vi Kanalsletta 1.
Dette er morgendagens kontorlokaler med regionens mest sentrale beliggenhet.
Nær Sola golfbane på Forus er det nå reist to nye kontorbygg på totalt ni etasjer. Prosjektet Kanalsletta består av kontorlokaler på totalt 19 000 m² og et parkeringshus på 4.000 m².

Prosjektet består av totalt 3 bygg, hvorav to av byggene er ferdigstilt. Her er det ledige arealer som kan leveres ferdig møblert på kort varsel.

I det tredje, uoppførte, bygget er det ledig lokaler fra 500 m2 – 5500 m2. Byggetid er beregnet til å være ca 14 måneder, så det er med andre ord snakk om kort byggetid.

I Kanalsletta 1 blir du nabo med spennende næringsaktører som Petrolink, Cap Gemeni, Showroom, Toma, Haver, Bolig Partner, Kruse Smith og Naprapatlandslaget.
Fellestjenester som resepsjon, auditorium (112 plasser), kantine (Toma), dusj- og garderobefasiliteter, sykkelparkering, meget god parkeringsdekning, elbil parkering etc. er bare noen av fordelene du kan nyte godt av i dette prosjektet.

Om oss

K2 Stavanger AS ble etablert i Stavanger i 2009. Bak selskapet står lokale eiendomsutviklere med lang erfaring fra eiendomsbransjen.

Kontakt oss

Epost: go@k2-stavanger.no

Adresse

Lars Hertervigsgate 3
P.O.Box 829 Sentrum
4004 Stavanger