Klinken - K2 Stavanger

Aktive prosjekter bolig

Klinken

  Klinken_Byggestart_vedtatt_2 Klinken_bilder_interiør2 Klinken_bilder_interiør Klinken_bilder_1 Klinken_bilder_interiør4 Klinken_bilder_interiør3 Klinkensunny

Klinken er 12 spennende leiligheter på Vestre Platå like ovenfor Løkkeveien i Stavanger sentrum. Nå starter vi byggingen! 

Ta kontakt med Jeanette Tunge for å avtale tid for en hyggelig prat, og informasjon om ledige leiligheter i Klinken:

Mail: jeanette.tunge@em1sr.no

Telefon: 99297670

Her finner du alt du trenger for en aktiv og urban livsstil like om hjørnet. Boligene ligger også godt til i forhold til atkomstveier slik at de er perfekte for deg som jobber i sentrum, i Finansparken, på Forus, i Hinna Park eller i Sandnes.

 

Se boligvelger

Meld din interesse her

Fakta

 • Sted:
  Stavanger Sentrum/Vestre Platå, Stavanger kommune
 • Adresse:
  Klinkenberggata 24/26, 4008 Stavanger
 • Type:
  Leiligheter og næring
 • Antall:
  12 leiligheter

Klinken_bilder_interiør4

Elegant og stilren arkitektur

Leilighetene er løst med tanke på å finne de mest praktiske løsningene. Optimal plassutnyttelse. Målet er komfort i hverdagen. Derfor er disse leilighetene «ferdig oppgradert» med høyere standard enn det som er vanlig.

Les mer

Hva mener vi med høyere standard?

For eksempel enstavs, hvitpigmentert og mattlakkert parkett. Listefri overgang mellom himling og vegg. Helfliset bad – med fem valgfrie farger inkludert i prisen: Kjøkkeninnredning fra anerkjent leverandør.

Dersom du har mer behov for det, kan den ene boden lett gjøres om til en walk-in-garderobe.

De øverste leilighetene har store takvinduer som bidrar til et svært luftig og godt bomiljø. Det samme gjør den gode takhøyden.

Her ligger alt til rette for at du kan skape ditt eget drømmehjem!

2598-01-K2B-e-01_Front sunny_R01

Klinken er tegnet av AK2 arkitekter

God arkitektur føyer seg inn i sine omgivelser på en måte som tilfører området noe nytt. Hever standarden. Gjør omgivelsene vakrere. Samtidig som bygget skal passe inne på en naturlig måte.

Les mer

Boligene i Klinken har smarte planløsninger

Alle har også gode balkonger eller terrasser. De er dessuten svært praktiske og har godt med bodplass, walk-in-garderobe, store vindusflater som gir mye lys, og som bidrar til å gjøre rommene åpne og luftige. Og det er heis.

Ønsker du å bo ut mot gaten eller inn mot hagen? Hva foretrekker du?

Plass til alle behov og ønsker

Leilighetene i Klinken er fra 62 til 91 kvm – en variasjonsbredde som dekker behovet for de fleste. Samtidig er det mulig å slå sammen to leiligheter på 64 kvm. til en på hele 124 kvm. Da har du virkelig plass å boltre deg på!

Les mer

Parkering i lukket kjeller

Det er parkeringsplasser til både bil og sykkel i kjeller.

Parkeringsplassene selges for seg og er ikke en del av kjøpesummen til leilighetene. Sykkelparkeringen er gratis.

IMG_3028

Klinken er midt i blinken for alle som elsker å bo i byen

Dette er boligene for alle som setter pris på å bo sentralt. Det handler mer om å sette pris på å bruke alle de tilbudene som ligger i nærmiljøet- enten det er kunst, kultur, natur, utesteder, yoga eller trening.

Klinken_bilder_7

Vestre Platå preges av rolige «lunger»

Dette er din perfekte, private oase i sentrum. Selv bare ett skritt eller to opp fra Løkkeveien merker du hvordan lydbildet endrer seg. Hør hvordan stillheten senker seg!

Klinken har en god hage. Den er med på å gjøre dette prosjektet til en grønn lunge inn mot kvartalet. Den gir både luft og energi til hele bomiljøet.

Klinken_bilder_4

Et perfekt utgangspunkt for å utforske sin egen by

Klinken ligger på Vestre Platå med kun kort vei til gamle Stavanger, østre Bydel, Våland, Storhaug og Eiganes. Med sykkel er rekkevidden desto større. Vi garanterer at du vil finne perler du ikke visste om dersom du tar noen turer i nærområdet.

Klinken_bilder_5

Det er i nærmiljøet du lever

Da er det godt å vite at du bor bare ett par kvartaler unna Herbarium – byens nyeste kjøpesenter, populære Matmagasinet ligger rett opp i gaten, og du finner det flotteste kunstgalleriet i enden av Løkkeveien.

Les mer

Din nabo Folken byr på ett variert konsertprogram, og vil du ha et mer klassisk repertoar, er konserthuset bare en liten gåtur unna.

Har du behov for å strekke litt på deg, ligger House of Movement få meter i fra leiligheten. Eller foretrekker du en runde eller to rundt Mosvatnet?

Morgenbadet kan du ta på nye Gamlingen – også dét kun en kort sykkeltur unna!

Gode naboer – også i første etasje

Det skjer noe «magisk» når alle flytter inn samtidig. Aller er hverandres nye naboer. Nye bekjentskap etableres – nye venner skapes.

I første etasje er det næringslokaler. Slik det ser ut for øyeblikket, er det et spennende arkitektkontor som er på vei inn i disse. Vi sørger for å oppdatere nettsiden når det er endelig avklart.

klinken frontview

Unik arkitektur og spennende leiligheter i umiddelbar nærhet til Stavanger sentrum.

Bilder Helene

Prosjektansvarlig:

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef - K2 Bolig


D: 982 39 696

helene@k2-bolig.no