Mariebo - K2 Stavanger

Aktive prosjekter bolig

Mariebo

  MArieboforside

I Zetlitzveien på Mariero skal vi bygge ett fint lite nabolag med 71 boliger i størrelser fra  44 til 114 kvadratmeter. 

Vi har lagt inn mange gode kvaliteter i prosjektet. Dette er inkludert:
– 1 stavs parkett
– Store balkonger mot sør og vest
– 3 kostnadsfrie fargevalg på kjøkkenfrontene
– Flere kostnadsfrie fargevalg på gulv og veggfliser, bad
– Parkering er inkludert i prisen for leiligheter over 50 kvm
– Felles gjesterom
– Fellesrom
– Vaskeplass for sykkel
– Sykkelparkering i garasjeanlegg
– Sykkelverksted i kjelleren

Alt du trenger på Mariebo. Å bo i leilighet er praktisk og enkelt, men av og til trenger du kanskje litt ekstra plass?
På Mariebo får du det beste av to verdener – en moderne leilighet og attraktive fellesskapsordninger som gir deg den fleksibiliteten du trenger.

Fellesrommet er lyst og trivelig på over 40 kvadratmeter, med store vinduer og utgang til egen terrasse. Fellesrommet inneholder et enkelt kjøkken med god lagringsplass og toalett.
Det er også gjesterom som du kan booke, her har gjestene dine sitt eget overnattingssted med eget bad.

I parkeringskjelleren kommer det et rom hvor du kan skru og fikse, godt egent for sykkelmekking og snekring. Egen vaskeplass for sykkel blir etablert på uteområdet mellom husene.

Beliggenhet

Mariero ligger i en slak skråning fra Sørmarka og ned til Gandsfjorden, der fjorden og fjellene i øst danner en vakker bakgrunn. Boligene ligger i gåavstand til både bussveien og togstasjonen på Mariero. Ved Mariero stasjon er det undergang til flott gang- og sykkelvei langs fjorden.

Det tar et kvarter på sykkel til store arbeidsplasser i Jåttåvågen, maks 20 minutter til torget i Stavanger, en liten halvtime til Equinor på Forus, snaue 40 minutter til rådhuset i Sandnes. Skal barna til badeplassen på Vaulen, tar det 7 minutter på sykkel langs turveien.

Slik blir boligene

Effektive og smarte planløsninger. Og mange gode kvaliteter inne.
I alle oppholdsrom er det 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Godt inneklima sikres gjennom vannbåren varme i radiatorer og balansert ventilasjon.

Vi leverer kvalitetskjøkken fra Norema, modellen heter Pluss Mørk Grå.
Kjøkkenmodellen har slette fronter og er en nett og moderne modell i varm og mettet gråtone. Lyst på en annen farge? Vi gjør det enkelt for deg, og har lagt inn tre kostnadsfrie alternative fargevalg på kjøkkenfrontene. Benkeplaten er i laminat med underlimt vask, og leveres i fargen varmgrå marmor som passer veldig godt til kjøkkenmodellen. Laminat benkeplater er meget slitesterke og enkle og vedlikeholde, som gjør at benkeplaten holder seg like fin år etter år.

Stilrene og flotte bad med fliser på gulv og vegger. Det er valgt grå 20×20 centimeter fliser på gulv og hvite 20×40 centimeter fliser på vegger. Også her gjør vi det enkelt for deg, vi har lagt inn flere kostnadsfrie alternative fargevalg på gulv og veggefliser, slik at du kan velge den fargen som passer deg best uten å betale noe for det. I dusjen blir det en nedsenket sone, og dusjedører i herdet glass. Toalettene er vegghengt. Baderomsinnredning leveres av Norema i hvit utførelse med heldekkende servant og integrert lys i speil. Led spotlights i takhimling. Flere av leiligheter vil ha mulighet for badekar. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er vannbåren gulvvarme og ledspotter i taket.

 

Du er velkommen til å ta kontakt for å høre mer om prosjektet! Se gjerne også www.mariebo.no for mer informasjon

Meld din interesse her

Fakta

 • Sted:
  Mariero
 • Adresse:
  Zetlitzveien 5, 4017 Stavanger
 • Antall:
  62 leiligheter og 9 rekkehus
 • I salg:
K2_Bolig_Mars22_008

Prosjektansvarlig:

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef - K2 Bolig


D: 982 39 696

helene@k2-bolig.no