Mariebo - K2 Stavanger

Aktive prosjekter bolig

Mariebo

  Mariebo_Interiør_cam_3 Mariebo_Interiør_cam_1 Mariebo utsikt Mariebo interør Mariebo forsidebilde

I Zetlitzveien skal vi bygge ett fint lite nabolag med 71 boliger i størrelser fra cirka 44 til 114 kvadratmeter. Salget av byggetrinn 1 har startet, og salg av byggetrinn 2 er like rundt hjørnet

Mariebo borettslag ligger i det etablerte boligområdet på Mariero i Stavanger. Prosjektet utvikles sammen med OBOS, hvor det skal bygges totalt 71 boliger. Mariebo ligger bare 6 minutters gange fra sykkeltraseen og busstoppet i Marieroveien. I umiddelbar nærhet finner du barnehager, skoler, treningssentre, butikker og spisesteder.

Første salgstrinn består av 22 to- til fireromsleiligheter fra 44 til 114 kvadratmeter. Dette er hus 2 som grenser mot Zetlitzveien i nord.  I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 14 to- til treromsleiligheter fra 45 til 99 kvadratmeter. Dette er de ytterste leilighetshusene nærmest sjøen. Byggene får fellesrom med tekjøkken og toalett, som passer fint til selskaper eller annet bruk. Det er også en gjestehybel som beboere kan leie hvis de trenger ekstra plass til gjester. I garasjekjelleren finner man parkering og et sykkelverksted.

Vi vet at livet mellom husene er svært viktig for trivselen, og det er derfor lagt stor vekt på å lage et levende og attraktivt utemiljø mellom byggene. Pent å se på blir det også!

Arkitektonisk er det lagt stor vekt på å gi Mariebo en tydelig identitet. Her skal du føle deg hjemme, og det skal være lett å gjenkjenne huset sitt. Derfor er byggene gitt en tydelig husform. Hvert leilighetshus har «hus i huset». Forskjellig form, farge og høyde gir en leken dynamikk, stor variasjon og mulighet for å enkelt identifisere sin bolig. Kanskje bor du øverst i huset med blå møne? Noen hus har saltak og klassisk, liggende vestlandskledning i tre. Andre har flate tak og stående kledning. Eller kledd med tegl.

Alle boligene er vendt mot sør, eller sør og vest, med gode solforhold. Alle boligene har terrasse, veranda eller takterrasse. De private uteplassene er romslige, fra 8m2 til 50m2. Det er lagt stor vekt på at uteplassene skal være enkle å bruke, og det er derfor både en tett og en gjennomsiktig del av rekkverket. Privat skal være privat!

Du er velkommen til å ta kontakt for å høre mer om prosjektet!

Meld din interesse her

Fakta

 • Sted:
  Mariero
 • Adresse:
  Zetlitzveien 5, 4017 Stavanger
 • Antall:
  62 leiligheter og 9 rekkehus
 • I salg:
Bilder Helene

Prosjektansvarlig:

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef - K2 Bolig


D: 982 39 696

helene@k2-bolig.no