The Box Office

    boxoffice_web

Sammen med Bane Nor Eiendom har vi dannet selskapet Lagårdsveien Utvikling AS. Selskapet skal utvikle og bygge to spennende og miljøvennlige kontorbygg ved Paradis Stasjon.

Kun 10 minutters gange fra sentrum får The Box Office en svært attraktiv og sentral beliggenhet. Selve jernbanestasjonen ligger rett ved inngangen til byggene. Også med bil og buss har man god adkomst fra Lagårdsveien som er en av hovedveiene til Stavanger sentrum.

Kontorbygget er på 8 etasjer og har et samlet areal på rundt 5 000 m2. Det gir 300 til 350 arbeidsplasser. Dette er et spennende bygg med arealeffektive og fleksible løsninger samt ny teknologi. Bygget vil bli Breeam-sertifisert.

Det er Ghilardi+Hellsten Arkitekter som har tegnet The Box Office. Reguleringsplanen er ute på høring og det forventes godkjent reguleringsplan i løpet av 2018.

Fakta

  • Sted:
    Paradis Stavanger kommune
  • Adresse:
    Lagårdsveien 100, 4011 Stavanger
  • Type:
    Kontor
  • Totalareal:
    ca. 5 000 m2
  • Ledig areal:
    Under regulering
  • Status:
    Under regulering